GOOD FOOD

De kern van ons unieke en innovatieve food concept zit ‘m in ‘Scelta’ (Italiaans voor ‘keuze’). Omdat ieder evenement uniek is. Een specifieke invulling vraagt. Food is bij ons pas ‘good’ als de samenstelling, presentatie en organisatie een betekenisvolle bijdrage levert aan úw evenement of úw catering.

Good food is wat wij u graag willen bieden. Maar wat is good? Natuurlijk werken ook wij met duurzame, verantwoorde, gezonde, lokale producten. En met kromme komkommers. Met respect voor dierenwelzijn en van producenten met het hart op de goede plek. En maken we bijna (eerlijk is eerlijk) alles zelf en herintroduceren daarmee de smaak van het ambacht. Die van vroeger. Die van puur. Dus altijd lekker!

Maar voor ons is dat niet goed genoeg; voor ons is bewust koken en werken inmiddels een vanzelfsprekendheid. Food is bij ons pas goed wanneer het een betekenisvolle en effectieve bijdrage levert aan de beleving van uw event, bijeenkomst, feest. Wanneer het food aanbod naadloos aansluit bij het profiel en wensen van uw gasten. En de manier van serveren, presenteren en organiseren een onwrikbare indruk achterlaat die helpt bij het realiseren van uw doelstellingen.

Daarom bieden wij u een onderscheidend food concept, gebaseerd op keuze; Scelta dus. Van ster-waardige haute cuisine tot laagdrempelige en herkenbare gerechten en snacks. Maar ook fusion, nouvelle, Umami, classics, chef’s signatures, sharing, walking, sitting. Naar authentieke receptuur en uit de hele wereld. Onze keukenbrigade beheerst het bijna (eerlijk is eerlijk) allemaal. Soms ook niet. Dan werken we samen in coproductie met collega chefs uit binnen en buitenland; in ons eigen restaurant, keuken of op een externe locatie. Wat u wilt!


Warning: Missing argument 3 for nuvo_vc_shortcode_css_class() in /usr/www/users/thesck/wp-content/themes/wp_nuvo/functions.php on line 33