Britt Reijnders – Event Manager

Ik houd mij bezig met alle aspecten die te maken hebben met het bedenken, organiseren en coördineren van alle evenementen hier in The Scelta Institute. Mijn missie is ervoor te zorgen dat uw evenement voldoet aan al uw doelstellingen en doe er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen. Daarnaast denk ik graag met u mee om samen tot een juiste invulling te komen. Samen met Ruud en ons vaste team van gastvrouwen zorg ik ervoor dat uw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ruud Ververgaard – Head Chef

“Binnen mijn keuken kan en mag ik mij volledig uitleven in het bedenken en maken van altijd lekkere smaaksensaties. Voor onze gasten in The Scelta Institute of op locaties in binnen- en buitenland. Maar daarnaast ontwikkelen wij, samen met de mensen van Scelta Mushrooms, nieuwe producten, recepturen en smaken. Uiteindelijk bereiken deze gezonde en duurzame ideeën en producten miljoenen consumenten over de hele wereld. Daaraan meewerken is ook een geweldige kick!”

“Binnen The Scelta Kitchen bieden wij de gasten vooral keuze; ik kan met mijn brigade dan ook nagenoeg iedere stroming of receptuur uit de wereld maken. Soms werken wij samen met andere gespecialiseerde chefs. Als verrijking en om van te leren. Mijn obsessie met en kennis van de gastronomie in het algemeen en mijn ervaring in keukens van diverse sterrenrestaurants en vijf sterren hotels  in binnen- en buitenland komen daarbij goed van pas. Mijn ‘signature’ of favoriete stijl van koken wil ik omschrijven als internationaal en klassiek met moderne invloeden. Maar ook laag in de koolhydraten, pure sauzen bij vlees, vis en gevogelte (mijn smaakbommetjes) en veel groentebereidingen. De variatie van ons culinaire programma laat natuurlijk ook regelmatig room, crème fraîche en boter toe. Voor ieder wat wils immers!”

“Mijn ambitie is om verrassende en lekkere gerechten, fingerfoods en menu’s te koken. Om wereldwijde trends en ontwikkelingen op het gebied van Good Food te volgen en te delen met onze gasten!”