The Scelta Institute

The Scelta Kitchen is gevestigd in The Scelta Institute, een innovatief gebouw waarbij er een mooie balans is gecreëerd tussen design, warmte, comfort en gezelligheid. Een bijzondere locatie die al je zintuigen prikkelt.

The Scelta Institute huisvest het hoofdkantoor van Scelta Mushrooms en functioneert tevens als uniek ontwikkel- en innovatie centrum. Het inspirerende gebouw straalt transparantie, levensvreugde en kwaliteit uit. Hier worden nieuwe recepturen en smaaksensaties gecreëerd en belicht vanuit de thema’s gezond, duurzaam en betekenisvol. Ook klanten van Scelta Mushrooms en externe food professionals uit de hele wereld maken gebruik van het instituut.

Vanwege de diversiteit aan ruimtes en de flexibele inrichting zijn er tal van mogelijkheden binnen The Scelta Institute.

Op de begane grond bieden wij een zonnige presentatieruimte, voorzien van alle denkbare state of the art audio visuele faciliteiten en comfortabele conferentie stoelen. In open verbinding met onze open keuken, gezellig restaurant, sfeervolle aperitief en wijn bar en inspirerende culinaire bibliotheek met onze design ‘Kletstafel’. In onze kelder vind u onze sfeervolle wijnkelder, het indrukwekkende Scelta museum en een inhouse champignon kwekerij.

Ontdek hier meer over de verschillende ruimtes.