Entree

De ruim opgezette entree met ontvangstbalie biedt een ieder de mogelijkheid voor een warm onthaal van uw gasten. De aanwezige interactieve vloerprojectie en het presentatiescherm zijn naar wens te personaliseren en te gebruiken om ze te verwelkomen.

Presentatieruimte

De presentatieruimte heeft geen vaste indeling en is dus voor diverse doeleinden te gebruiken. Daarnaast kan dankzij de open structuur de eerste etage dienst doen als balkon. De ruimte is voorzien van comfortabele conferentie stoelen en alle denkbare state of the art audio-visuele faciliteiten. De presentatieruimte staat in open verbinding met onze open keuken en sfeervolle bar maar kan indien gewenst ook worden afgesloten.

Bar

De bar vormt een ideaal begin- dan wel eindpunt voor ieder evenement en biedt plaats aan circa 100 personen. Het karakteristieke, in verschillende kleuren te stellen, champignonplafond trekt bij binnenkomst meteen de aandacht. Met de aanwezigheid van een breed assortiment aan dranken zullen de bezoekers zich hier zeker kunnen onderhouden. Tevens is aangrenzend aan de bar een sfeervolle, verlichte en verwarmde rokersgelegenheid voorhanden.

Restaurant

Het restaurant ademt een warme en sfeervolle ambiance uit en biedt plaats aan ongeveer 60 gasten. Dit is echter uit te breiden tot circa 80 plaatsen. Door het flexibele meubilair is vrijwel iedere opstelling mogelijk. Via de grote raampartij kijkt men uit op een aantal knoestige fruitbomen, die ondanks de herinrichting van de gehele tuin overeind zijn gebleven. Desgewenst kan middels het plaatsen van tafels en stoelen op het presentatiepodium de capaciteit voor een zittend diner vergroot worden.

Kletstafel

In onze inspirerende en culinaire bibliotheek staat onze Kletstafel. Deze is voorzien van honderden quotes, cartoons en beeldmateriaal rondom de thema’s Good Food, Great Ideas en Happy Moments. Gezelschappen kunnen hier met elkaar in een inspirerende setting staan ‘kletsen’, borrelen of even de benen strekken tijdens de lunchbreak die wij aan de kletstafel serveren.

Dicht gelegen bij de keuken is deze ideaal in te zetten voor productontwikkeling sessies, maar door de aanwezigheid van presentatieapparatuur ook voor vergaderingen, trainingen en MT-meetings. De aanwezige, uitgebreide collectie van kookboeken versterkt de culinaire ambiance.

Keuken

De keuken heeft een centrale rol in het gebouw. Derhalve is gekozen voor een open structuur en heeft men, indien gewenst, vanuit verschillende ruimtes inzicht in wat er in de keuken gebeurt. De ‘state of the art’ keuken is voorzien van diverse technieken. Zo hebben de koks de beschikking over inductiekachels, een stoomoven, highspeed cooker, waterbadgrill en pizzaovens. De keuken kan benut worden voor het geven van kookdemonstraties en proeverijen.

Wijnkelder

In de ruime wijnkelder is een breed assortiment wijnen en champagnes terug te vinden. Passende wijn-spijs combinaties worden hier geboren. Daarnaast wordt deze ruimte benut voor proeverijen, demonstraties en cursussen. Door de aanwezigheid van een LCD scherm is het echter ook inzetbaar voor workshops, teambuildingsessies of kleinere presentaties die in alle rust en volledig afgezonderd plaats dienen te vinden.