Scelta Mushrooms, Institute, Kitchen?

Scelta, Skelta? Scelta, uitgesproken als ‘sjelta’, betekent letterlijk keuze in het Italiaans. En keuze heeft alles te maken met de filosofie, visie en cultuur van de verschillende Scelta onderdelen.

Scelta Mushrooms

Scelta Mushrooms, het moederbedrijf van The Scelta Kitchen, is wereldleider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve en duurzame champignon producten. Alle Scelta bedrijven kennen een ondernemende, transparante en open cultuur, met veel ruimte voor ideeën, initiatieven en met een gedreven hands-on mentaliteit. www.sceltamushrooms.com

scelta-collage

Institute

The Scelta Institute

The Scelta Institute huisvest het hoofdkantoor van Scelta en functioneert als uniek ontwikkel- en innovatie centrum voor Scelta Mushrooms. Het inspirerende gebouw straalt transparantie, levensvreugde en kwaliteit uit. Hier worden nieuwe recepturen en smaaksensaties gecreëerd en belicht vanuit de thema’s gezond, duurzaam en betekenisvol. Ook klanten van Scelta Mushrooms en externe food professionals uit de hele wereld maken gebruik van het instituut.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om kennis te delen, te experimenteren, innoveren en inspireren; state of the art en compleet geoutilleerde en professionele keukenfaciliteiten, adequate kennis van food professionals zoals een voedingsmiddelen technoloog, productontwikkelaar, flavourists, wetenschappers in Food, Health, Nutricion, een keukenbrigade onder leiding van een sterren chef, food entrepreneurs, marketeers en creatieven.

The Scelta Kitchen

Binnen deze inspirerende, innovatieve en dynamische omgeving is ook The Scelta Kitchen actief. Ons enthousiaste team van ‘professioneel verwenners’ combineert passie voor goede smaak, gastronomie en gastvrijheid in het bedenken, organiseren en regisseren van inspirerende meetings, effectieve zakelijke evenementen, memorabele bijeenkomsten en spetterende party’s voor particulieren. Binnen de muren van The Scelta Institute én op locatie (ver) daarbuiten.

kitchen-collage2