The Scelta Kitchen is verkozen tot het ‘Beste Groenterestaurant van Nederland’. Dit werd dinsdag 3 mei bekend gemaakt tijdens de voorstelling van de derde editie van de Groene Gault & Millau bij The Scelta Institute in Venlo. 

Samen met ‘Het Panbos’ uit Katwijk aan Zee en ‘Klavertje Vier’ uit Vierhouten streed The Scelta Kitchen om de titel ‘Beste Groenterestaurant van Nederland’. Alle drie de restaurants verzorgden voor een professionele jury een culinaire lunch met groenten in de hoofdrol. Ruud Ververgaard van The Scelta Kitchen verraste de jury met creatieve bereidingen en smaakvolle combinaties en mocht daardoor de award in ontvangst nemen.

The Scelta Kitchen organiseert evenementen, conferenties, catering en hospitality in The Scelta Institute te Venlo of op locatie. The Scelta Institute is naast evenementenlocatie tevens het hoofdkantoor van Scelta Mushrooms, internationaal marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignons.

De uitreiking vond plaats tijdens de voorstelling van de nieuwe Groene Gault & Millau, een initiatief van Frank Fol, beter bekend als de Groentekok®. De nieuwe gids bevat adressen van gastronomische en laagdrempelige kwaliteitsrestaurants, die nu een ranking krijgen van 1 tot 5 radijsjes alsook de beste groentemarkten en winkels. Tijdens het evenement mocht Ruud Ververgaard de gasten voorzien van een 6-gangen lunch waarmee hij liet zien waarom The Scelta Kitchen tot de terechte winnaar is verkozen.

DELEN: