Bent u opzoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke of particuliere evenement? Vanwege de diversiteit aan ruimten, de flexibele inrichting en variëteit aan ideeën en ervaringen, zijn er legio mogelijkheden binnen The Scelta Institute.

Een greep uit onze mogelijkheden

Wij delen graag onze expertise en ervaring van 20 jaar evenementen organisatie voor het ontwikkelen en feilloos uitvoeren van effectieve evenementen. Úw evenementen! Weten dat creatief zijn ‘om creatief te zijn’ de grootste valkuil is. Wij zetten onze creativiteit in om de vertaalslag te maken vanuit uw doelstelling naar een event concept dat zich geeft op rendement. Úw rendement!

Evenementen gaan verder dan bitterballen. Het gaat om de diepere betekenis en doelstelling die u wilt bereiken met een evenement. Wij zien evenementen dan ook primair als een vorm  van live communicatie. Belangrijk onderdeel van uw communicatiemix. Een middel waarmee u uw relaties kunt raken in het hart. En dat bereik je alleen via het realiseren van belevingen met relevante inhoud en een effectieve programmering. Op die manier wordt een evenement een een beleving, en belevingen blijven top of mind en laten een onwrikbare indruk achter op uw relaties. Dáár willen wij graag met u over praten. En met die bitterbal en de ‘leuke’ verpakking komt het dan altijd goed.

Zakelijke meetings en evenementen

– Conferenties
– Meetings
– Presentaties
– Product- en live cooking shows
– Culinaire (wijn) proeverijen en workshops
– Lunches, diners en borrels
– Team building activiteiten
– Spetterende bedrijfsfeesten

Lees hier meer over onze zakelijke meetings en evenementen.

Particuliere feesten en bijeenkomsten

– Huwelijksreceptie, diner en feestavond
– Koffietafels
– Familiedagen
– Live cooking shows
– Culinaire (wijn) proeverijen en workshops
– Lunches, diners en borrels
– Team activiteiten
– Spetterende feesten

Lees hier meer over onze particuliere feesten en bijeenkomsten.