Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke of particuliere evenement? 

The Scelta Institute is niet alleen op een gunstige locatie gelegen maar bied ook een legio aan mogelijkheden vanwege de diverse ruimtes en de flexibele inrichting. Wij delen graag onze expertise en staan voor u klaar om uw evenement geheel op maat aan uw wensen te laten voldoen.

Een greep uit onze mogelijkheden

Bij het organiseren van een evenement spelen veel factoren een rol. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden welk het beste bij uw event past. Hierna nemen wij u alle zorgen volledig uit handen en zorgen wij er graag voor dat het een inspirerende bijeenkomst of een onvergetelijk feestje wordt. 

Bij het organiseren van een evenement is het belangrijk dat u uw relaties kunt raken en dat u in gedachten wordt gehouden. Dat bereik je alleen via het realiseren van belevingen met relevante inhoud en een effectieve programmering. Op die manier wordt een evenement een beleving, en belevingen blijven top of mind en laten een onwrikbare indruk op uw relaties!

De combinatie van een inspirerende locatie; een keukenbrigade onder leiding van een sterren chef; en een professioneel team van gastvrouwen dragen bij om de ultieme beleving van uw relaties te bereiken en boven verwachting te voldoen. Dit kan van bitterbal tot culinaire hoogstandjes!

Zakelijke meetings
en evenementen

> Conferenties
> Lezingen
> Meetings
> Product- en live cooking shows
> Kookworkshops (ook Healty go Vital variant)
> Diners en borrels
> Team building activiteiten
> Spetterende bedrijfsfeesten

Particuliere feesten
en bijeenkomsten

> Huwelijksreceptie, diner en feestavond
>Diners en borrels
> Spetterende feesten