Particuliere feesten en bijeenkomsten

Vanwege de diversiteit aan ruimten, de flexibele inrichting en variëteit aan ideeën en ervaringen, zijn er legio mogelijkheden binnen The Scelta Institute. Huwelijks receptie, diner en feestavond, live cooking shows, culinaire (wijn) proeverijen en workshops, diners, team activiteiten en spetterende feesten.

The Scelta Institute is een inspirerende en bijzondere locatie voor uiteenlopende particuliere feesten, bijeenkomsten en culinaire activiteiten. Het gebouw straalt transparantie, levensvreugde en kwaliteit uit. Met onze state of the art faciliteiten, open keuken en diverse restauratieve ruimten als middelpunt, ademt het de sfeer uit van creativiteit, innovatie, gastronomie en vooral warm Limburgs gastheerschap.

Wat tevens uniek is, is dat u onze locatie even als ‘van u en uw gasten’ mag beschouwen en ervaren; u bent niet bij ons op bezoek, maar het is allemaal heel even van u. Een vilein verschil misschien, maar het geeft aan waar wij staan en hoe wij u willen positioneren. Dat betekent onder andere dat er alle ruimte is om uw DNA, identiteit, beeldmerk prominent te etaleren tijdens uw bijeenkomst. Via onze vloerprojectie mat, vlaggen, banners etc.

Wij zien particuliere evenementen als memorabele momenten. Waarbij het bruidspaar, de familie en genodigden een eenmalig uniek en mooi moment met elkaar delen.

Vanuit onze ervaring en bevlogenheid denken we graag actief met u mee. Om een programma te ontwikkelen dat uw ambities waar maakt. En vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de ‘verpakking’; een feestelijke strik!