Zakelijke meetings en evenementen

Vanwege de diversiteit aan ruimten, de flexibele inrichting en variëteit aan ideeën en ervaringen, zijn er legio mogelijkheden binnen The Scelta Institute. Conferenties, meetings, presentaties, product en live cooking shows, culinaire (wijn) proeverijen en workshops, diners, team building activiteiten en spetterende bedrijfsfeesten.

The Scelta Institute is een inspirerende en bijzondere locatie voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Het gebouw straalt transparantie, levensvreugde en kwaliteit uit. Met onze state of the art meeting faciliteiten, open keuken en diverse restauratieve ruimten als middelpunt, ademt het de sfeer uit van creativiteit, innovatie, gastronomie en vooral warm Limburgs gastheerschap.

Wat tevens uniek is, is dat u onze locatie even als ‘van u en uw gasten’ mag beschouwen en ervaren; u bent niet bij ons op bezoek, maar het is allemaal heel even van u. Een vilein verschil misschien, maar het geeft aan waar wij staan en hoe wij u willen positioneren. Dat betekent onder andere dat er alle ruimte is om uw DNA, identiteit, beeldmerk prominent te etaleren tijdens uw bijeenkomst. Via onze vloerprojectie mat, vlaggen, banners ect.

Wij zien zakelijke evenementen als een vorm van live communicatie van onze opdrachtgevers. Onze mensen begrijpen als geen ander dat u niet zomaar een event organiseert; het gaat u om rendement en effectiviteit. U wilt iets verkopen, iets communiceren of uw relaties onwrikbaar aan u binden.

Vanuit onze ervaring en bevlogenheid denken we graag actief met u mee. Om een programma te ontwikkelen dat uw ambities waar maakt. En vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de ‘verpakking’; een feestelijke strik!